20170904_215244

Dat lezen jullie goed. Een nieuwe rubriek! Zoals ik gisteren al had vermeld op mijn facebookpagina, ben ik bezig met de voorbereidingen om een nieuwe rubriek op te starten: MY DIARY. Ik wilde het allereerste concept dat ik voor ogen had bij het opstarten van mijn blog, het ‘open dagboek‘ meer naar voren brengen op mijn site. Meer persoonlijke stukken gaan schrijven. Jullie een kijkje geven in mijn leven. Ik heb er even over nagedacht hoe ik dit precies vorm ga geven en heb gezocht naar een andere, iets originelere manier om dit te doen dan enkel in de vorm van foto’s.

Ik heb besloten jullie gewoon eens te laten meelezen in mijn dagboek. Via deze weg wil ik het cliché van ‘geheime dagboek’ doorbreken. Waarom? Heel simpel, ik ben jong & gelukkig. En dat geluk wil ik met iedereen delen!

Vanaf nu laat ik jullie om de week meelezen van mijn dagboekfragmenten & deel ik random facts, dingen die ik gedaan heb, die ik tegenkwam & leuk vond om met jullie te delen . Deze rubriek komt dus twee keer per maand, altijd op woensdag online. Of beter gezegd: ik blijf er mee doorgaan, zolang ik het leuk vind.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden om dit te lezen, laat dus gerust een reactie achter bij de comments. Neem een kopje thee & lees gezellig mee! ❤

my-diary3-420x110

 

Vorige week donderdag genoot ik van mijn laatste dag vakantie (ik moest wel werken, maar toch) en werkte ik een paar artikelen af voor mijn blog + ontwierp ik een nieuw logo. Ik kan jullie alvast verklappen dat er misschien een naamsverandering zit aan te komen, maar daarover later meer. Dat zien jullie dan allemaal vanzelf wel! 🙂

 

Ook haalde ik een hele stapel boeken bij de bibliotheek over bloggen, geschreven door fulltime bloggers. Ik ben op dit moment bezig in het Blog Boek; tips en inspiratie voor meer blogplezier van Kelly Derienmaeker. Kelly is fulltime blogger en eigenaresse van http://www.talesfromthecrib.be/. Ze schreef dit boek als inspiratiebron voor beginnende bloggers. Tot nu toe een echte aanrader! Ik geef in een volgend artikel meer uitleg over de boeken die ik las.

20170902_081647

20170902_081336

 

Zaterdag:

20170818_144748

 

In de namiddag ging ik samen met een vriendin Charlotte naar Gent. Heel leuke dag gehad!

 

Zondag stuitte ik op het idee om iets rond school te schrijven, een special school editie. Deze quotes kwam ik tegen!

 

 

Afgelopen maandag:

20170818_143538

 

Hoe was jouw week?

Liefs, Stien(schrijft)

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s