Ik ben op dit moment aan een nieuwe fotoreeks aan het werken en bedenk me dan altijd weer hoe tijdslopend dat kan zijn. Eer mijn idee helemaal is uitgewerkt, ik de juiste modellen en juiste materialen heb gevonden, zijn we een halve dag verder. Zo gaat het toch met de reportage die eraan komt, in de maand september. Een reportage die nu nog in mijn hoofd zit, over een aantal weken hopelijk praktijk zal zijn. En vanaf dat de eerste foto’s klaar zijn, vind je ze hier!

Voor nu toon ik jullie een aantal foto’s, een fotoreeks wil ik het niet echt noemen, maar gewoon wat random foto’s die ik een paar weken geleden schoot tijdens een wandeling buiten. Niet met een bedoeling (het was namelijk vakantie en deze blog bestond nog niet!), maar omdat ik toevallig een camera bij de hand had…

Kijk mee!

DSC_5167

DSC_5148

DSC_5202DSC_5200

 

Liefs,

Stien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s