Gewoon. Omdat lijstjes invullen leuk is om te doen. De Three Things TAG gaat al een tijdje rond onder de bloggers en vandaag besloot ik de vragen ook te beantwoorden. Het is een hele leuke, persoonlijke TAG. 1 2 3… Let’s go!

Drie dingen in mijn tas.

Redelijk basic. GSM, iets om te lezen of te studeren en mijn documenten.

Drie dingen op mijn bureau.

Vaak hetzelfde als hierboven, haha. En schrijfgerief, half  ingevulde notitieblokken en een laptop.

Drie favoriete fruitsoorten.

Banaan. Ik heb hier serieus een verslaving aan. Ik eet echt letterlijk elke dag twee bananen. En kiwi en appelsien, om aan drie te komen, haha. Het moet wel een beetje een Three Things Tag blijven. Maar gewoon liefst banaan.

Drie blogs die ik dagelijks bezoek.

Om heel eerlijk te zijn, geen enkele dagelijks. En een tiental wekelijks. Maar elke dag vind ik een beetje teveel van het goede. Hoe leuk sommige mensen ook zijn. Een half uurtje per dag onnuttig vullen, tot daar aan toe. Een paar uur gaat er over. Bekijk dan liever een goeie film.

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg.

‘Love of my life’ van Queen. ‘Beijing Huan Ying Ni’. En ‘How Far I’ll Go’ van Auli’i Cravalho. Ik weet niet waar het van komt, haha. Ik zie ook geen verband tussen deze drie. Ik heb ze denk ik gewoon alle drie afzonderlijk téveel beluisterd de afgelopen paar dagen.

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk.

Aan koffie, en mijn gebrek eraan op dit moment. Aan mijn eindwerk. Aan niet zoveel voor de rest. Het is laat ’s avonds op dit moment en mijn hoofd voelt leeg. Laat dat alstublieft even zo zijn.

Drie favoriete sporten.

Lopen, lopen en lopen. Dat zijn ook drie antwoorden, toch? Vooral niét fietsen.

Drie dingen waar ik gelukkig van wordt.

Mijn vrienden die voor de meest spontane, zorgeloze, gekke, YOLO-momenten in mijn leven zorgen.

Good-hair days. Uitzonderlijk zijn ze, die dagen.

Dinsdagavond wakker worden met het idee dat ik straks Spaanse les heb.

Drie favoriete quotes.

Dit zijn drie quotes die ik even geleden tegenkwam en erg sprekend vind!

Afbeeldingsresultaat voor quotesAfbeeldingsresultaat voor quotes vegan  Afbeeldingsresultaat voor quotes exams

Drie vakantiebestemmingen.

Montana. Ik heb hier voor een half jaar in rondgelopen en of dat nu één van mijn lievelingslanden is geworden of niet, doet er niet zoveel toe. Het blijft speciaal om daaraan terug te denken en staat dus op nummer één in dit rijtje.

Spanje. De taal, de cultuur, de zomer. Ik heb het al vaker geroepen en ik meen het, als ik ergens naartoe verhuis is het naar hier.

India. Ik wil ooit op de plek geweest zijn waar mijn papa gewoond heeft.

Drie dingen die ik dit jaar wil doen.

(Shit, ’t is al oktober, haha.)

Met stipt op nummer één: nog even impulsief op reis gaan voor een weekendje met een paar vrienden. Voor de kerstexamens.

Een verhalenbundel samenstellen. Moet ook wel lukken.

Ans last but not least; een heel klein beetje beter Spaans kunnen.

 

Dit waren mijn antwoorden. Hopelijk vond je het leuk om te lezen en mocht je zelf een blog hebben, vul hem zeker eens in!

Liefs, Stien

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s