Update uit Stravelienland!

Goeiemorgen lieve lezers! ❤

Even een korte update uit Stravelienland! Wanneer je dit leest, zit ik wellicht op het vliegtuig richting mijn meest geliefde land op deze aardbol, richting Spanje, voor de iets minder vroege vogels onder jullie (wat ik volkomen begrijp, voor velen en voor mij betekent vandaag de eerste dag na het laatste examen!), ben ik misschien al wel aangekomen.

Een koffer die klaar staat, een wekker die om 4u afgaat (voor dit ochtendmens hier gelukkig geen probleem) en een vliegtuig dat op 7u opstijgt. Ik heb er zó ongelooflijk veel zin in.

Als alles goed gaat wordt ik op de luchthaven van Madrid opgepikt en vanaf dat punt kan ik je niets meer vertellen. Ik weet nog, toen ik op uitwisselingsproject ging, hoe spannend ik die eerste dag vond en hoe het voelde om mensen te ontmoeten die nog nooit gezien had. Ik weet niet eens of ik in het Engels of het Spaans tegen hen moet beginnen…

We zien het allemaal wel. Komt helemaal goed. Die twee laatste zinnen, zijn mijn levensmotto. Tot binnenkort! En voor mijn klasgenoten; geniet van de vakantie! Jullie horen van mij!

Liefs,

Stien

 

Gepubliceerd door Stravelien

Ik ben Stien, 20 jaar jong en vul mijn dagen met studeren, lopen, vrienden, reizen en gezelligheid. Ik ben jong & gelukkig en dat geluk wil ik met iedereen delen! Enjoy reading!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: