Dag lieve lezers,

Vandaag geen nieuw artikel online, wel een kleine aankondiging in verband met mijn blog. Ik wilde jullie toch een beetje inlichten en wat meer duidelijkheid geven over wat én wanneer je allemaal zoal iets mag verwachten het komende jaar hier, op Stravelien!

Ik heb besloten om vanaf nu, voor het komende jaar 2018, 3x per week te gaan bloggen. Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend zal er voor jullie een nieuw artikel klaarstaan over heel uiteenlopende onderwerpen, van persoonlijke artikelen en tot tips, tot teksten en foto’s. Precies zoals jullie van me gewend zijn. Dit doe ik om er een betere frequentie in te houden maar ook om het voor mijzelf haalbaar te houden. In een blog kruipt zoals velen van jullie wel weten enorm veel werk en om mezelf een beetje te behoeden, vind ik drie blogposts per week een mooi streefdoel. Het geeft voor mezelf meer duidelijkheid en overzicht (goede voornemens voor 2018 alert!), rond mijn andere dagelijkse verplichtingen heen, en ik denk dat het voor jullie ook een fijn aantal is. Ik heb altijd gezegd dat kwaliteit boven kwantiteit gaat en dar sta ik nog steeds helemaal achter.

Zo, dat was even een korte update. Voor mij iets meer duidelijkheid, voor jullie zal er dus niet zo heel veel veranderen. Zo nu en dan, of maar net wanneer ik daar nood aan heb, kunnen of zullen jullie wellicht een extra artikel aantreffen op mijn blog, maar dat zal de tijd een beetje uitwijzen. Voor nu vind ik dit een heel haalbaar schema waar ik mijzelf het beste bij voel.

Heel graag tot morgen, voor meer! Veel leesplezier!

Liefs, ❤

20170829_191505

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s